Παράδοση - Μεταφορά - FGL-eshop

Παράδοση – Μεταφορά

Πρωταρχικός λόγος που μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ήταν να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα μονωτικα υλικα που χρειάζονται, όπου και αν βρίσκονται ανά την Ελλάδα. Πολλοί είτε αναγκάζεστε να αγοράσετε από τοπικούς προμηθευτές (στις αρκετά υψηλές τιμές που έχουν συνήθως), είτε να παρατήσετε την ιδέα της μόνωσης, νομίζοντας ότι το κόστος μεταφοράς σε εσάς είναι πολύ υψηλό.

Για να μην χρειάζεται λοιπόν να μπλέκεστε με τα μεταφορά κόστη για κάθε προϊόν ξεχωριστά, έχουμε προσαρμόσει μια ενιαία πολιτική μεταφορικών, την οποία και θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Σε γενικές γραμμές οι παραδόσεις χωρίζονται σε εντός και εκτός Αττικής και έχει θεσπιστεί ένα πλαφόν, πάνω από το οποίο σε κάθε περίπτωση η μεταφορά γίνεται εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν το μεταφορικό κόστος ορίζεται ως εξής:

Για παραδόσεις εντός Αττικής συνολικού κόστους κάτω των 400€ με τον φπα, υπάρχει επιβάρυνση 25€ + φπα

Για παραδόσεις εντός Αττικής συνολικού κόστους άνω των 400€ με τον φπα, η παράδοση γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Για παραδόσεις εκτός Αττικής συνολικού κόστους άνω των 2500 € με τον φπα, η παράδοση γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

*  Οι παραπάνω τιμές και προσφορές μεταφορικών ισχύουν αποκλειστικά για παραγγελίες με τιμές καταλόγου.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες διαθέσιμων προϊόντων εντός Αττικής είναι 2 ημέρες και γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα. Για την επαρχία ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 3-5 ημέρες, εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές που δεν ανήκουν στο δίκτυό μας. Για αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις απαιτείται συνεννόηση κατά περίπτωση, ώστε να ενημερωθείτε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης, μιας και πιθανόν η παράδοση θα γίνει από κάποια μεταφορική εταιρεία. Όσον αφορά μη διαθέσιμα υλικά τη στιγμή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρίνηση.

Αν έχετε απορίες ή θέλετε να ενημερωθείτε πληρέστερα για τα μεταφορικά κόστη και τον τρόπο και χρόνο παράδοσης,
επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@fragoulakis.gr ή στο 210 574 74 74.