Μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof - FGL-eshop

Durosol Light Roof

Η ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μόνωση Ταράτσας Durosol Light Roof

Το σύστημα για μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof αποτελεί την οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη επιλογή για θερμομόνωση και στεγανοποίηση ταράτσας ειδικά σε παλιές κατασκευές που δεν αντέχουν μεγάλο βάρος.  Το βάρος του συστήματος Durosol Light Roof δεν ξεπερνά τα 9 kg/m² ενώ μπορεί να μειώσει τις συνολικές θερμικές απώλειες του σπιτιού ως και -40% μειώνοντας δραματικά την κατανάλωση ενέργειας χειμώνα καλοκαίρι.

Αν θέλετε απλά στεγανοποίηση ταράτσας  η λύση που σας προτείνουμε είναι η στεγανοποίηση με επαλειφόμενα Επαλειπτικό Σιλανικών Ρητινών FGL Resin Plus

Πως γίνεται η Μόνωση Ταράτσας Light Roof:

Η μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof γίνεται αποκλειστικά με την χρήση του κορυφαίου θερμομονωτικού υλικού 3ης γενιάς Durosol το οποίο σχεδιάσαμε και παράγουμε κατά αποκλειστικότητα. Επιλέγετε το κατάλληλο πάχος του θερμομονωτικού Durosol που χρειάζεστε ανάλογα τις ανάγκες σας για θερμομόνωση. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι: Όσο μεγαλύτερο πάχος επιλέξετε τόσο καλύτερο θερμομονωτικό αποτέλεσμα θα πετύχετε.

Στάδια εφαρμογής Durosol Light Roof

  1. Ελέγχουμε την ταράτσα για το αν υπάρχουν ρύσεις. Αν δεν υπάρχουν δίνουμε στην ταράτσα την κλίση που απαιτείται.
  2. Προαιρετικά περνάμε 2 χέρια επαλειπτικό πολυουρεθάνης PU. (Συστήνεται  σε περίπτωση που προϋπάρχει πρόβλημα στεγάνωσης στην κατασκευή.)
  3. Επικολλάμε την θερμομονωτική πλάκα Durosol Light Roof με την κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης FGL-Thermo I ή με αφρό πολυουρεθάνης.
  4. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του Durosol την FGL-Thermo III με την χρήση οδοντωτής σπάτουλας. ( Προσοχή η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να είναι 5° – 35° C ).
  5. Τέλος καλύπτουμε την επιφάνεια με 2 χέρια επαλειπτικό σιλανικών ρητινών ST

Τα Υλικά για την Μόνωση Ταράτσας Light Roof