Η εταιρεία μας - FGL-eshop

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ έχει πολυετή εμπειρία στα μονωτικα υλικα και τις μονώσεις γενικότερα, καθώς έχει ιδρυθεί από το 1958 και πλέον έχει αριθμεί πάνω από μισό αιώνα ζωής.

Την ποιότητα των προϊόντων μας δεν αποδεικνύει μόνο η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο, αλλά την επιβεβαιώνουν και οι πάμπολες πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει, όπως το ISO 9001 : 2008 με πεδίο εφαρμογής την “Παραγωγή και εμπορία θερμομονωτικών προϊόντων”, καθώς και την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα μετά από 17 χρόνια εξέλιξης και ερευνών, καταφέραμε να παράγουμε τα κορυφαία μονωτικά υλικά 3ης γενιάς Durosol, κατάλληλα για κάθε είδους μόνωση (μόνωση ταράτσας, εξωτερικη θερμομονωση, μονωση τοιχοποιιας, υπογείων, κεραμοσκεπών κ.α.), ενώ αποτελεί βασικό συστατικό στο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal και στην ελαφρύτερη και ταυτόχρονα πιο οικονομική και αποδοτική μέθοδο για μόνωση ταράτσας, την Durosol Light Roof.

Η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας γίνεται κατά βάση στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο, σε μια έκταση 5.000m², ενώ η διακίνηση των προϊόντων μας γίνεται και από την αποθήκη μας στο Περιστέρι, όπου βρίσκονται και τα γραφεία μας και ιδιόκτητος χώρος parking. Στο χώρο μας – όπως και στο eshop μας – θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δομικά υλικά εκτός από μονωτικά υλικά, τα οποία έχουμε φροντίσει να εμπορευόμαστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες μας ή να ενημερωθείτε καλύτερα για τα προϊόντα μας,
επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210 574 74 74 ή στο sales@fragoulakis.gr