Εξωτερική Θερμομόνωση - Συστήματα & Υλικά | Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξωτερική Θερμομόνωση

H εξωτερική Θερμομόνωση αποτελεί την επένδυση των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού με θερμομονωτικό υλικό. Μπορείτε να φανταστείτε την εξωτερική θερμομόνωση, ως ένα κέλυφος το οποίο φοράμε στο σπίτι, γύρω από τους εξωτερικούς τοίχους. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε το κτίριο από την εξωτερική θερμοκρασία και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα κάνοντας την διαμονή στο σπίτι αρκετά πιο ευχάριστη, ενώ το κόστος σας για θέρμανση και δροσισμό μειώνεται σημαντικά. Η Εταιρεία μας έχει αναπτύξει και σας προσφέρει τρία εξειδικευμένα συστήματα για εξωτερική θερμομόνωση.

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Εξωτερική θερμομόνωση Durosol External

To Durosol External μπορεί να μειώσει τις θερμικές απώλειες από τους τοίχους του κτιρίου ως και πάνω από -50%! Ενώ οι ιδιότητες της θερμομονωτικής πλάκας Durosol που χρησιμοποιείτε στο σύστημα παραμένουν σταθερές για πάνω από 100 χρόνια. Τέλος για την εξωτερική θερμομόνωση Durosol External παρέχουμε 10 έτη εγγύηση συστήματος.

 

Υλικά Συστήματος Durosol External

Εξωτερική Θερμομόνωση Με EPS80

Η εξωτερική θερμομόνωση με EPS80 αποτελεί οικονομικότερη λύση από το Durosol External. Στο συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιείται η θερμομονωτική πλάκα EPS80. To EPS80 είναι διογκωμένη πολυστερίνη χαμηλότερης ποιότητας έναντι του Durosol για τον λόγο αυτό έχει και μικρότερη αποτελεσματικότητα στην θερμομόνωση σε σχέση πάντα με το κορυφαίο θερμομονωτικό υλικό της αγοράς Durosol.

 

Εξωτερική Θερμομόνωση EPS80 Υλικά

Οικονομικό Σύστημα Smart Pack

Το Smart Pack σχεδιάστηκε από την εταιρεία μας με σκοπό να προσφέρει ένα σύστημα με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και πλήρη υγρομόνωση σε αρκετά οικονομική τιμή. Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Smart Pack χρησιμοποιούμε το θερμομονωτικό υλικό EPS80, πιστοποιημένα μονωτικά και δομικά υλικά και συνδυάζει τα οφέλη των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης της εταιρείας μας σε μια οικονομικότερη τιμή.

 

Smart Pack Υλικά