Ελληνικά Προϊόντα - FGL-eshop

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ παράγει και διαθέτει στην αγορά ελληνικά προϊόντα, τα οποία παράγονται στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο. Πιο συγκεκριμένα στο εργοστάσιο μας εκεί παράγουμε μονωτικα υλικα κορυφαίας ποιότητας και ασύγκριτης απόδοσης, όπως για παράδειγμα το κορυφαίο μονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL. Εκτός αυτού υπάρχουν και μια σειρά από άλλα ελληνικά προϊόντα που παράγουμε, μεταξύ των οποίων είναι και το πρωτοπόρο θερμομονωτικό πλακίδιο Durosol Tile.

Ακόμα όμως και όσα προιόντα δεν είμαστε σε θέση να τα παράγουμε ώστε να τα διαθέσουμε, αλλά απλά τα εμπορευόμαστε, φροντίζουμε να είναι ελληνικά και μάλιστα όχι απλά κατ’ όνομα, αλλά ελληνικής παραγωγής. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, όπως είμαστε άλλωστε και εμείς που παραμένουμε 100% ελληνική εταιρεία με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στα μονωτικά υλικά.

Μάλιστα τα ελληνικά μονωτικά υλικά που παράγουμε και εμπορευόμαστε αποτελούν σημαντικά κομμάτια για δύο ολοκληρωμένα συστήματα μόνωσης, κορυφαίο το καθένα στο είδους του. Πρόκειται για τα συστήματα Durosol eXternal και Durosol Light Roof. Το Durosol eXternal είναι μια πλήρης λύση για την εξωτερικη θερμομονωση ενός κτηρίου, προσφέροντας κορυφαία θερμομονωτικά αποτελέσματα σε αρκετά προσιτή τιμή και μάλιστα με εγγύηση 10 ετών από την εταιρεία μας.

Από την άλλη έχουμε το ελαφρύτερο σύστημα για πλήρη στεγάνωση και θερμομόνωση ταράτσας, το Durosol Light Roof. Πρόκειται για την πλέον ενδεδειγμένη λύση για μονωση ταρατσας σε παλιά κτήρια που δεν αντέχουν μεγάλα βάρη, ενώ ταυτόχρονα είναι η και πιο οικονομική λύση για ένα πλήρες αποτέλεσμα θερμομόνωσης. Και τα δύο προαναφερθέντα συστήματα χρησιμοποιούν ως μονωτικό υλικό το ελληνικό προϊόν DUROSOL 3ης γενιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες σχετικά με την παραγωγή και την προέλευση των υλικών μας,
επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@fragoulakis.gr ή στο 210 574 74 74.